Reguli generale privind site-ul

Reguli generale de conduită pe site:

În primul rând, sute de persoane comunică pe site,diferite religii și credințe, și ele sunt pline de vizitatorii site-ului nostru, așa că, dacă dorim o comunitate de oameni să funcționeze și avem nevoie de reguli. Vă recomandăm insistent să citiți aceste reguli, vă ia doar cinci minute, dar va economisi timp și pentru a ajuta la a face site-ul mai interesant și organizat.

Pentru început, trebuie să ne menținem site-ul webîn ceea ce privește toți vizitatorii site-ului. Nu ofensați participanților, este întotdeauna inutil. Dacă există reclamații - contactați administratorii sau moderatorii (utilizați mesaje personale). Insultarea altor vizitatori este considerată una dintre cele mai grave încălcări și este pedepsită sever de administrație. Interzicem în mod strict rasismul, declarațiile religioase și politice. Vă mulțumim anticipat pentru înțelegerea dvs. și pentru dorința de a face site-ul nostru mai politicos și mai prietenos.

Site-ul este strict interzis:

- mesaje care nu sunt relevante pentru conținutul articolului sau în contextul discuției
- Insulte și amenințări împotriva vizitatorilor site-ului web
- în comentariile sunt interzise expresii care conțin profanitate, umilitoare demnitatea umană, incitând conflicte etnice
- spam, precum și publicitatea pentru orice bunuri și servicii, alte resurse, medii sau evenimente care nu au legătură cu contextul de discuție al articolului

Să ne respectăm reciproc și site-ulpe care tu și alți cititori le vinzi să le vorbească și să-și exprime gândurile. Administrarea site-ului își rezervă dreptul de a șterge comentarii sau o parte din comentarii, dacă nu respectă aceste cerințe.

Dacă încalci regulile, poți fi dat un avertisment. În unele cazuri, o interdicție fără avertisment. În ceea ce privește problemele de interzicere, scrieți-le administratorului.

insultă administratorii sau moderatorii sunt de asemenea pedepsiți interdicție - Respectați munca altcuiva.