Cum se elimină umflarea piciorului după o leziune

Chirurg-flebolog-limbolog, chirurg din prima categorie

În ianuarie a apărut o fractură a caliciului. aproape 1,5 luni piciorul era în tencuială. mușchii și tendoanele sunt atât din lemn, cât și piciorul este edematos. acum genunchiul meu se îndoaie puțin, nu merg cu picioarele mele fără o cârjă, cu greu mișc piciorul meu sănătos. spune-mi cum să eliminați puffiness acasă și ce să facă cu mușchii piciorului rănit? vă mulțumesc.

Svetlana, Ucraina, 52 de ani

Cu ocazia unui edem ca și doctorul flebolog, vă pot ajutasfătuiți să faceți o scanare duplex a venelor. Adesea, patologia vaselor interferează cu recuperarea piciorului după traumă. Și la toate celelalte întrebări medicul traumatologului va răspunde mai calitativ. Muschii necesită exerciții terapeutice și masaje. Dar ele pot fi recomandate numai cu excluderea trombozei venoase profunde.

Cu sinceritate, Elena Belyanina.

Bună ziua, Elena Olegovna! Am avut tromboză postpartum acum șase luni. Astăzi m-am dus să văd un doctor, un trombus deja →

03/26/2013 | Ирина, 29 de ani

Comentarii 1

Svetlana
Svetlana la 31 iulie 2016 ora 22:00
Bine ai venit! Numele meu este Svetlana ...du-te rulează în seara, așa că a decis să ia sarcina de pe picioare, a luat greutățile de 1 kg și a fugit ... în dimineața glezne umflate și pas dureroase pe degetele de la picioare, merge pe degetele de la picioare și glezne rănit, ce se poate face, cum să fie, te rog spune-mi. .