Îndepărtați durerea și umflarea venelor varicoase

Dacă știți care sunt vene varicoaseun punct de vedere anatomic profund, cauzele și mecanismul apariției venelor varicoase. atunci devine clar că aceasta este o boală aproape incurabilă care poate fi oprită doar chirurgical. Cum nu trist, dar adevărat. În primul rând, varice poate fi preocupat de o femeie tânără doar ca un defect estetic, cosmetice, dar mai târziu, odată cu vârsta, procesul progresează, și există umflături, durere, greutate in picioare, în plus, acesta poate fi cel mai periculos și tromboflebita - tromboembolismul.

În acest articol vom vorbi despre tratamentul venelor varicoase la domiciliu, cu toate acestea, cititorul trebuie să înțeleagă că:

Metodele conservatoare de tratare a venelor varicoase auînsemnând doar ca o terapie de susținere înainte și după intervenția chirurgicală, nici o cremă, nici un unguent, nici o loțiune nu poate ajuta la schimbarea presiunii în venele adânci ale extremităților inferioare.

Purtarea lenjeriei de compresie cu vene varicoase. cu siguranță își exercită efectul pozitiv suficient de eficient, dar, de asemenea, ca o prevenire a progresiei de a suspenda varicele și în continuare apariția venelor varicoase (a se vedea. tratamentul varicelor).

Variante de înșelăciune și înșelăciune a pacienților cu vene varicoase

  • "Fllebologul personal" și "fără vene varicoase"

Aș dori să-i avertizez pe cititorii noștriNoi nu am primit la site-uri înșelătorie promovate în rețelele de publicitate, internet, care oferă jante unice, cu o metodă magică pentru a scăpa de varice sub numele „phlebologist personale“ și „fără varice“ - aceasta este reală sport de masă cetățeni creduli. Pe aceste discuri, cu excepția exerciții cu varice nu au informații despre tratamentul varicelor. Într-adevăr, exerciții simple pot ajuta la reducerea greutate in picioare, elimina umflarea, dar este complet gratuit pentru a găsi pe orice site al venelor varicoase.

  • Tratamentul venelor varicoase cu lipitori

Tratamentul varicelor cu lipitori este de asemenea cel mai maremedicii consideră fraieri și înșelăciune. Mulți pacienți, care nu știu esența bolii, confundă vene varicoase cu tromboflebită și cred că cu sânge varicos ar trebui să fie "diluat", iar lipitorii ajută la aceasta. Dacă o persoană are tromboflebită, atunci este mai bine să utilizați medicamente sigure care favorizează înrăutățirea sângelui. Și cu tratament varicos cu lipitori poate contribui la dezvoltarea dermatitei alergice, a ulcerului trofic, după ce mușcăturile rămân adesea pete pigmentate.

  • Produs medical "Botfort" sau "Varifort"

Compania "Sănătoasă" promovează un produs medical„Varifort“ - a vinde, de asemenea, apă pură, în promovarea acestui lzhesredstva mecanismelor preputany cauzale ale venelor varicoase. Expresia „pentru a elimina cauza venelor varicoase - cheaguri de sânge, ar trebui să eliminați sarcina pozitivă din formarea cheagurilor de sânge și cei care le dizolvă, datorită sferice mărgele de sticlă în interiorul cizmă“ - nimeni altul decât iluziile nu va numele. cheaguri de sânge nu sunt cauza venelor varicoase, și vice-versa varicele prelungite in timpul, complicatie poate fi tromboza, cheaguri de sânge, uneori, forma, dar fără varicele. A mărgele de sticlă și electricitate biologice în organism au o complet diferite proprietăți fizice.

Creme, unguente, loțiuni - pot ajuta la ameliorarea durerii, umflarea, dar nu și la reducerea venei dilatate

Cel mai eficient remediu pe bază de plante, care ajută la ameliorarea oboselii la picioare, pentru a reduce umflarea - este cal de castan. Prin urmare, dacă doriți să alegeți o cremă, unguent de lavarice, alegeți remedii care includ extract de castane de cal. Iată câteva rețete pentru utilizarea acestui remediu pentru a trata vene varicoase la domiciliu:

  • Grind cât mai mult posibil fructul castanului, atuncise topește pe o grăsime internă din carne de porc și se adaugă un amestec de castan, într-un raport de 1/1. Această compoziție poate lubrifia vene dilatate și vene varicoase.
  • Flori uscate de castan de cal 50 g. Se toarnă 500 ml. vodka, insista 3 săptămâni, scurgeți. utilizați această perfuzie urmează 2 r / zi pentru 30-40 picături înainte de mese.
  • Împărțiți fructele castanului, adăugați alcool, de laCalcularea a 2 cesti de alcool 2 linguri de castan, insistati 10 zile, tremurat periodic, tulpina. Luați 20-30 capac. tinctură 2-3 r / zi înainte de masă, curs de 20 de zile, apoi rupeți 10 zile și repetați cursul.

Acestea sunt rețetele folosite de strămoșii noștri,când nu a fost posibil să se utilizeze extracte de plante, care astăzi se găsesc în multe creme. De exemplu, castanul de cal în doze diferite este în următoarele creme, care pot fi achiziționate fie într-un magazin, fie într-o farmacie.

Crema Auchan liniștitoare- Poți folosi cremă pentru picioare AushanRacoritor, din care o parte are lavanda si cal castan, prețul ridicol puteți cumpăra în magazinele Auchan, în opinia multora, are un efect calmant evident, ameliorează oboseala, greutate in picioare, dar din nou, observăm - nu se poate vindeca varicele vene, numai scuti simptomatologic condiția la sfârșitul zilei. Efectul principal al acestei creme în anestezie și îndepărtarea de greutate, care se produce din cauza unui extract de castan cal.

Crema-balsam Chaga- Cremă de picior cu castan de cal, vândutfarmacii, mijloace ieftine, ca parte din care câteva extracte de plante diferite: extracte cinquefoil, ceai verde, Sophora japonica, spanz si castan cal.

Cream Antivaricoză, preventiv, relaxant - în compozițiecare include, de asemenea, castan de cal, tavolga și melissa. Cream-gelul este făcut conform rețetei originale a Agafiei Ermakova, o celebră herbalistă siberiană. Are un efect analgezic relaxant și mic, datorită colecției de plante medicinale. Această cremă îndepărtează umflarea picioarelor seara, consolidează pereții vaselor, este utilizată ca agent preventiv pentru venele varicoase.

Venitan - Un medicament care conține escineste o glicozidă obținută din semințele aceleiași castane de cal. Are un efect foarte benefic asupra vaselor venoase. Este folosit pentru durere, greutate în picioare, cu vene varicoase și, de asemenea, în scop preventiv.

Exerciții pentru picioarele cu vene varicoase

Dacă o persoană are ereditarpredispoziție la varice, orice activități fizice grele, în special greutăți de ridicare sau de sport grave - sport de putere, mersul cu bicicleta, patinaj, sporturi de cross-country - sunt considerate a fi de dorit, deoarece este probabil dezvoltarea venelor varicoase si a complicatiilor sale la varsta adulta.

Făcând fitness cu vene varicoasemai bine intr-un articol de îmbrăcăminte specială de compresie care se face astăzi sub forma unei ciorapi foarte frumoase și colanți. Medicii flebologi recomanda ca persoanele cu predispoziție la varice sau boli existente pentru tratarea venelor varicoase cu ajutorul performanțelor regulate de gimnastică preventive și curative, care este ușor de a efectua la domiciliu.

Setul propus de exerciții pentru vene varicoase a fostdezvoltat de lider de specialiști ruși și străini, în special pentru pacienții cu vene varicoase, în executarea de zi cu zi de exerciții simple - simptome ale insuficientei venoase la nivelul picioarelor este redus, reducerea riscului de complicatii si poate incetini progresia bolii.

1 Exercițiu - Descărcarea venelor piciorului. Ar trebui să respire în mod uniform și profund cu ochii închiși, relaxați-vă, acest lucru ar trebui să fie pus sub picioarele perne sau o rolă specială pentru picioare deasupra corpului la 20 de grade.

2 Exercițiu - este efectuat ușor, încet. Ar trebui să vă așezați picioarele, să respirați adânc și să aruncați un picior în exhalare, trageți-vă genunchiul în piept. Cu inspirația următoare, îndreptați piciorul în sus și aliniați ușor. Același exercițiu trebuie făcut cu celălalt picior.

3 Exerciții pentru vene varicoase. Această mișcare este familiară pentru toată lumea, ar trebui să fie făcută și în culcare, imaginându-vă că călătoriți cu bicicleta, pedalează cu picioarele.

4 Exercițiu - Îndepărtați și îndoiți piciorul înapoi, numai în articulația gleznei.

5 Exercițiu Deblocați și împingeți degetele picioarelor alternativ.

6 Exercițiu - Ridicați picioarele, întinzându-vă spatele, plasați-vă brațele de-a lungul portbagajului. Rotiți ambele picioare în același timp, apoi ieșiți.

7 Exercițiu - Nu rupeți ciorapii de pe podea, mergând pe loc.

8 Exercițiu - Piciorul împreună, mâinile de-a lungul corpului, în respirație profundă, se ridică încet pe degetele de la picioare, la expirație - se întorc în poziția de plecare.

9 Exercițiu - mințind, îndoiți picioarele, nurupe picioarele de pe podea. În același timp, puneți-vă mâinile pe șolduri. Când inhalați, ridicați capul și corpul, în timp ce mâinile alunecă în genunchi. Cu expirație, reveniți la poziția de pornire.

10 Exercițiul este un exercițiu de foarfece într-o poziție verticală, acest lucru se face culcat, mâinile de-a lungul trunchiului, este necesar să treacă alternat picioare, respirație uniformă.

11 Exerciții pentru vene varicoase - Îndoiți picioarele în poală, întinzându-vă spatele, nu rupeți picioarele de pe podea. Cu o expirație lentă, trageți în stomac și invers, cu inspirație lentă - umflați-vă stomacul.

12 Exercitarea - Poziționați picioarele la un unghi de 20grade și întins pe spate, fixează o pernă mică între picioare. Îndoiți în spatele inferior încet inhalarea, în timp ce rupeți fese de pe pat. La expirație, reveniți la poziția de pornire.

13 Exercițiu - Stați, picioarele împreună, mâinile de-a lungul corpului, inhalați, luați-vă umerii înapoi, la expirație - relaxați-vă umerii, coborâți-vă capul înainte.

14 Exercițiu - minciună, picioare la un unghi de 20 de grade. Îndoiți-vă un picior, trageți genunchiul la piept, înfășurați-vă brațele în jurul piciorului. Apoi îndreptați încet piciorul în sus, în timp ce mâinile se alunecă de-a lungul vițelului până la genunchi și împletesc bine piciorul. Coborâți piciorul, în timp ce mâinile se deplasează peste coapsă. Același exercițiu pentru celălalt picior.

15 Exercițiu - După un set de exerciții, ar trebui să faceți un duș de contrast pe picioare. Un curent de apă rece se alternează cu apă caldă timp de 5-10 minute.

Articolul este util, actual. Dar oarecum pesimist. Se pare că, dacă există o predispoziție la venele varicoase sau dacă au apărut stele și coroane, acest lucru va duce în mod inevitabil la intervenții chirurgicale. Profilaxia sau nu - rezultatul este unul. În opinia mea, acesta este și unul dintre mituri. La etapa inițială de mare importanță au de zi cu zi, înotul, gimnastica, excluderea din dieta de produse nocive, băi, dușuri, un articol de îmbrăcăminte de compresie, decocturi și infuzii de plante aromatice, în special, pe baza de castan, alun, măcelar și altele. Unguente naturale, pregătită acasă. În general, prevenirea, activă, și pe tot parcursul vieții. Este posibil de a vindeca sau de a reduce la minimum modificările patologice.

Sunt de acord, dar faptul de fapt este că foarte puțini oameniatrage atenția asupra "stelelor" și a coroanelor în curs de dezvoltare, până când se simt durere sau alt disconfort. Și nimeni, nu sunt sigur, nimeni nu este implicat în prevenire la o vârstă fragedă, băi și decoctări, unguente naturale, gimnastică etc. Cei care se iubesc foarte mult și își pot permite să dedice atât de mult timp îngrijirii trupurilor lor - da, pot suspenda procesul. În tulburarea vieții moderne a filistinei urbane - nu este aproape realistă, tristă cum poate părea ...

Am vene varicoase doar pe unapiciorul drept este deja o lungă perioadă de timp de la ereditate și de muncă grea pe care vreau să o probyvat să mă tratez pentru că încă nu mă doare mult și acum mi-e teamă că cel puțin va fi cel de simț?

Adăugați un comentariu Anulați răspunsul