Când apare umflarea după ce buzele sunt mărite

Operația de augmentare a sânului se datorează faptului cădupă aceasta există edemuri de țesuturi în zona glandelor mamare. Acest lucru cauzează pacienților care decid asupra unei astfel de proceduri o mulțime de întrebări. Unul dintre ei, atunci când aceste umflături dispar și cum poate fi acest proces accelerat?

Înainte de a decide asupra măririi sanilormetoda operațională, o femeie este important să realizăm că atât înainte cât și după ce este adesea crucială pentru pacientului deplină ascultare de recomandările oferite de către medic. Acest lucru înseamnă că este necesar să se respecte anumite reguli serioase. Mai mult decât atât, o femeie este important să se înțeleagă că va face doctorul, să nu se teamă și să fie pregătite emoțional. O descriere mai detaliată a modului în care se efectuează operația augmentarea sanilor la Moscova Puteți citi aici http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Deci, ce reguli este important să adere dupăProcedura? Prima regulă - este constanta purtarea de lenjerie de compresie. Acesta va trebui să fie purtat timp de 4 săptămâni, nu numai de zi, dar, de asemenea, pe timp de noapte. Pentru ce este? În primul rând, este necesar să se asigure că sânul a luat forma. Deoarece purtarea de haine ar trebui să fie fără întreruperi importante pentru a avea grijă de în avans pentru a cumpăra mai mult de un set. În cazul în care se dovedește că poartă lenjerie nu este posibil (de exemplu, aceasta trebuie să fie spălate), femeia să se întindă pe spate și așteptați pentru ca aceasta să se usuce.

A doua regulă importantă care ajută la reducereaedemul și accelerarea vindecării țesuturilor - respectă regimul relativ de odihnă. În prima zi când femeia va fi în clinică sub supravegherea specialiștilor, în următoarele zile este mai bine să se odihnească pur și simplu acasă fără nici o exercițiu fizic. Pentru a reduce durerea după intervenția chirurgicală, trebuie să utilizați analgezicele prescrise de un medic. În cazul în care sarcina este, umflarea poate crește și procesul de vindecare încetinește considerabil.

Un alt punct - după orice intervenție chirurgicalăNu expuneți corpul la căldură. Și asta înseamnă că nu trebuie să mergi la baie sau la plajă. Neascultarea în acest aspect duce, de asemenea, la o creștere a edemului și la faptul că acestea nu pleacă de mult timp.

Dacă urmați recomandările medicului, vă puteți umflațineți-vă timp de aproximativ două săptămâni și după acest timp veți începe să fugiți. În acele cazuri în care acest lucru nu se întâmplă cu o femeie, este important să consultați un chirurg care a efectuat operația. Acest lucru va ajuta la evitarea complicațiilor grave și obținerea asistenței medicale la timp.

BAD, VITAMINE, COSMETICĂ

Acest site va oferi o oportunitate tuturor celor care doresc să obțină o consultare specializată cu mulți ani de experiență reușită în depășirea următoarelor boli:
- hernia discului intervertebral;
- paralizie cerebrală;
- psoriazis;
- diabet zaharat;
- artrită, etc.
Shulga Nikolay Vladimirovici

Comanda produse Artlife pe teritoriul Ucrainei: BAD. lecitină, bici de pisică, calciu; Cosmetice: Probio, Incaps, Cosmetice funcționale; vitamine ; cereale, supe, kissels, dulciuri, ceai, cafea; mijloace de igiena personala: sampon, balsam, gel de ras, pasta de dinti.

Traducere profesionala din engleza in rusadiverse subiecte: medical, tehnic, științific și tehnic, juridic, economic, literar; traducerea înregistrărilor bancare și cereri, certificate, cântec, medicină, cântând, poezii, instrucțiuni, manuale, documentare și localizarea de resurse online.