Cat dureaza edemul dupa rinoplastie?

Rinoplastia, la fel ca orice altă chirurgie plastică, este însoțită de prezența edemului și siniei, dar, din fericire, trec și nasul frumos pe care îl aveți acum pentru totdeauna.

Să analizăm în detaliu ceea ce vă așteaptă după rinoplastie.

 1. Gips după rinoplastie.
  După rinoplastie vi se va da un tencuialăva fi purtat timp de 7 zile. Avertizăm că în a treia zi va fi cea mai puternică umflare, dar nu ar trebui să fie speriată. Acesta este cursul normal al perioadei postoperatorii.
 2. După ghips, undeva în a zecea zi, puteți ieși deja pe oameni și vă simțiți mai confortabil. Cu toate acestea, timp de aproximativ 3 luni, se va menține edemul după rinoplastie.
 3. Mucoasa după rinoplastie este obișnuită. Până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni, de obicei nu devin așa de evidente.
 4. Prima lună după rinoplastie poate deja să respire liber. Lubrifiați cu ulei de măsline îngrijit cu o nară de bumbac pentru a vindeca rănile cât mai curând posibil.
 • suflați nasul (aproximativ o lună);
 • să se angajeze în nat. exerciții (1 lună);
 • purtați ochelari (3 luni!);
 • du-te la sauna (aproximativ 3 luni);
 • du-te la solar (aproximativ 3 luni).

Vă recomandăm să dormiți pe spate în prima lună, evitând hipotermia și împrăștiind nasul cu Aqua Maris.

După șase luni, umflarea este abia vizibilă.

După rinoplastie, vârful nasului va dura cel mai mult după operație. O vânătă mică în acest loc va avea loc în 6 luni.

Recuperarea finală după rinoplastie se va observa luni după 7 după operație. Toate vânătăi și umflături vor dispărea și veți vedea nasul pe care ați visat-o.

Reabilitarea după rinoplastie îi sperie pe toți, darmajoritatea pacienților noștri cred că merită. Unul dintre pacienții noștri a spus: "Prefer să sufăr câteva luni înainte de a merge până la sfârșitul vieții mele cu un nas mare, înghițit. Consecințele rinoplastiei nu sunt teribile, dacă știți că veți avea în curând un nas frumos ".