Cum se elimină umflarea piciorului cu artroză

Pentru administrare orală: pentru ameliorarea inflamației și eliminarea depozitelor de sare

• Măturătoare:
ia o tinctura de farmacie de sabie sauPregătiți-l singur: 50 grame de rizomi cinquefoil (ambalaj farmaciei) se toarnă 0,5 litri de vodca, insista timp de 2-3 săptămâni într-un loc întunecos, dar nu rece. Tremurând periodic recipientul cu amestecul, întindeți și răsturnați materiile prime. Ia 1 lingura. lingurati tinctura in 1/4 cana de apa. Acest lucru pe tejghea încă mai puteți face frecare noaptea.

• Rădăcina de floarea-soarelui:
1 cană de rădăcini de floarea-soarelui uscate prafturnați 3 litri de apă și fierbeți timp de 3 minute, insistați o oră, tulpină. Infuzați magazinul în frigider și beți un pahar de 3-4 ori pe zi la jumătate de oră după masă. Apoi, aceleași rădăcini din nou se toarnă 3 litri de apă și fierbe timp de 5 minute, insistați o oră, tulpina. Infuzie din nou, bea 1 pahar de 3-4 ori pe zi. Ultima dată, turnați 3 litri de apă, fierbeți 10 minute, repetați toate acțiunile.

• Willow White: 2 ore fin tocat salcie albă (puteți colecta și de iarnă) se toarnă 2 cesti de apa clocotita, se ține la foc mic timp de 5-7 minute, insista într-un termos timp de 3-4 ore, se strecoara supa și se adaugă apă fiartă la volumul inițial. Ia 1/4 cana de decoct de 3-4 ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de mese.

• Lilac: Umpleți mugurii zdrobite de volum liliac borcan 2/3, se toarnă vodca la gât, insista 2 săptămâni într-un loc întunecat, rece dar nu tremura in mod regulat borcan, tulpina. Ia 1 oră. Lingură de tinctură de 1/4 cană cu apă de 2 ori pe zi, după mese și se freacă rosturile tinctură dureroase noaptea.
Liliacul este otravitor, respectând cu exactitate dozajul!
În timpul tratamentului, preparatele acide, acru, muraturi și produsele afumate sunt contraindicate. Alimentele ar trebui să fie predominant lactate și vegetale, altfel nu va exista niciun efect.

Pentru utilizare externă: pentru a anestezia și pentru a elimina umflarea

• Farmacie Bischofite. Preîncălziți piciorul într-un bazin cu apă fierbinte și articulațiile șoldului sau genunchiului cu un încălzitor timp de 5-7 minute, apoi ștergeți pielea uscată. Cu mișcări ușoare, frecați puțină soluție în piele, puneți o bucată de tifon umezită în aceeași soluție deasupra, apoi acoperiți cu o folie de plastic, cu o eșarfă călduroasă. Procedați procedați pentru noapte. Dimineața, scoateți compresa, spălați bine pielea cu apă caldă, ștergeți-o cu o cârpă moale. Face sau face într-o zi, un curs 8-10 proceduri.

■ Nu comprimați la mai multe articulații în același timp!
■ Utilizarea este contraindicată în cazul iritațiilor și zgârieturilor pielii.

• Ulei de brad: Încălziți îmbinarea bolnavă cu un căldător sau un pachet de sare de mare încălzită. Tăiați-l cu ulei de brad, apoi înfășurați-l cu un șal cald din lână sau cu o eșarfă.
• Conuri de hamei: frecati 2 linguri. linguri de conuri uscate de hamei cu 50 de grame de vaselină farmacie. Se freacă de îmbolnăvirile de noapte, apoi le înfășurați cu eșarfe sau eșarfe calde.
• frunze de varza: înfășurați în comun pentru frunze de noapte varza, partea de sus cu celofan și o eșarfă de lână. Țineți 3-4 ore sau comprimați noaptea.
• gradina Hrean: proaspat ras de hrean rădăcină pastă răspândit pe pânză groasă și se aplică pe articulația afectată, capacul superior cu folie de plastic, se fixează bandaj. Procedați procedați pentru noapte.
• Ridichea de gradina: ridichea proaspata, ridicata, se pune pe o tesatura densa, apoi se aplica pe o articulatie bolnava, se acopera cu celofan, se fixeaza cu un bandaj. Procedați procedați pentru noapte.
• Verdeață: se fierbe rădăcina râiei până se înmoaie, se pune o țesătură densă pe o țesătură densă și se pune o îmbinare bolnavă pentru noapte. Acoperiți cu o folie de plastic și o batistă caldă.
• Plop negru, rinichi: 1 parte din rinichi frecați cu 4 părți de untură (în absența acestuia puteți înlocui untul topit) în greutate, depozitați în frigider. Clătiți articulațiile dureroase noaptea.